Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

POVODOM 50. ROĐENDANA

Hrvatska Lutrija dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe u Zadru

Autor: Nikolina Lucić

22.11.2023. 13:15
Hrvatska Lutrija dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe u Zadru

Foto: Hrvatska LutrijaRiječ koja se jučer najčešće mogla čuti u Domu umirovljenika bila je “Bingo!”, jer u posjet Domu stigla je delegacija Hrvatske lutrije, te osim, nagradne tombole, Domu uručila i ček vrijedan pet tisuća eura. Hrvatska lutrija ove godine slavi 50. rođendan te obilazi brojne Domove za umirovljenike, dijeli nagrade, organizira druženja i pomaže institucijama. A, tako je bilo i u zadarskom domu, gdje se sjedalica više tražila za bingo i tombolu, koje su svim korisnicima Doma zajamčile zanimljive i vrijedne nagrade. A, osim toga, umirovljenici su se razveselili i prepoznavši poznato lice s televizije – Anu – Klaudiju Štilinović, koja je vodila program.


Hrvatska Lutrija posjetila je tako Dom za starije i nemoćne osobe u Zadru povodom 50. obljetnice djelovanja i pripremila Bingo Tombolu i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Direktor Regije jug Hrvatske Lutrije Jozo Parlov uručio je ček u vrijednosti od pet eura socijalnoj radnici Doma za starije i nemoćne osobe Zadar Iskri Pece Fabac, koja nam je tom prigodom kazala kako su već surađivali sa Hrvatskom lutrijom, ali posebno ih je razveselila činjenica da su upravo zadarski dim odabrali kako jednu od stanica svoje rođendanske turneje.


– Inicijativama kao što je ova, Hrvatska Lutrija jasno pokazuje svoju predanost društvenoj odgovornosti koja je ukorijenjena u našem svakodnevnom radu. Posvećeni smo unapređenju dobrobiti društva i širenju pozitivnog utjecaja diljem Hrvatske, kazao je Jozo Parlov iz Hrvatske lutrije, koji je zajedno sa kolegama korisnicima Doma podijelio mnoge vrijedne nagrade.


Foto: Hrvatska Lutrija


Vesela atmosfera
– Osim “tereta” nagradi, s nama je stiglo i naše poznato TV lice – Ana – Klaudija Štilinović, koja je, a u to smo se brzo uvjerili, korisnicima Doma vrlo poznato lice. Veseli nas znati da su umirovljenici korisnici naših programa, te da redovito prate naše televizijske emisije, dodao je Parlov. Veseloj atmosferi svjedoče fotografije iz doma. Pobjednica na Bingo Tomboli, baka Kata kaže da i inače igra Bingo Hrvatske Lutrije. Danas se ipak ugodno iznenadila i dobro zabavila.


– Ovo mi je stvarno uljepšalo dan, a nisam niti slutila da ću upravo ja biti ta sretnica, dodala je.


Hrvatska Lutrija tako će brojnim društveno odgovornim aktivnostima posjetiti brojne domove za starije i nemoćne u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike domova.


Foto: Hrvatska Lutrija