Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

SLIJEDE BOLJI DANI

HNK Zadar: Donesena odluka o potencijalnom investitoru

Autor: Paulo Sarić

08.08.2023. 16:21
HNK Zadar: Donesena odluka o potencijalnom investitoru

Foto: MATE KOMINANa jučerašnjem nastavku Skupštine HNK Zadar prvotno zakazane za 1. srpnja, razmatrane su ponude dvaju investitora koji su iskazali interes za stratešku suradnju sa zadarskim četvrtoligašem i njegovim najvećim financijerom Gradom Zadrom.


Na Stanove su pristigle dodatne informacije o ponuđenim financijskim uvjetima i planovima razvoja te je nakon nove »runde« razgovora s potencijalnim investitorima napravljena analiza ponuda u kojoj su ključne točke bile vezane uz inicijalna ulaganja, dugoročnu viziju razvoja te uvjete i način ulaska potencijalnih investitora u HNK Zadar, a na koncu je odabir pao na ponudu Marka Ivančića koja je od strane Skupštine ocijenjena kao povoljnija i konkretnija.


Iz kluba sa Stanova su se zahvalili Marinu Kulašu na interesu i angažmanu, a sada predstoji težak zadatak pronalaženja ispravnog pravnog, etičkog i političkog modela koji će omogućiti da strani investitor koji je izabran prije izrade elaborata o preoblikovanju i završetka procesa pretvorbe kluba u športsko dioničko društvo na koncu i postane – vlasnik Zadra.


Foto: MATE KOMINA