Nedjelja, 23. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Dva dana nakon pregovora

Grad objavio Odluku o smještaju roditelja bolesne djece

Autor: M.V.

31.03.2023. 14:08
Grad objavio Odluku o smještaju roditelja bolesne djece

Foto: Luka JeličićSastanak gradske vlasti s nezavisnim vijećnikom Enijom Meštroviće dogodio se u srijedu, a već u petak je Grad Zadar imao “Odluku o smještaju za roditelje djece koja se zbog težih oboljenja moraju liječiti izvan Zadra”.


Odluka je objavljena na mrežnim stranicama Grada u rubrici “Savjetovanja s javnošću”, kako bi im svi zainteresirani mogli dati svoje prijedloge na ovu temu kojom bi Grad, na sveopće zadovoljstvo roditelja bolesne djece, riješio jedan veliki problem. No, osim roditelja, ovako brzom reakcijom zasigurno je zadovoljan i predlagatelj Enio Meštrović čiji je amandman Grad odmah prihvatio te ga samo dan kasnije i sastavio za objavu javnosti.


– U cilju upoznavanja javnosti s nacrtom Odluke o smještaju za roditelje djece koja se zbog težih oboljenja moraju liječiti izvan Zadra, pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga javnosti, te u konačnici donošenja što kvalitetnijeg dokumenta, nacrt prijedloga odluke javno se objavljuje na internetskim stranicama Grada Zadra, radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, stoji u objavi Grada, s napomenom da je rok za dostavu primjedbi i prijedloga na nacrt odluke 30 dana od dana objave, odnosno do 30. travnja 2023. godine.