Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

'MI ODUSTAJEMO'

Dramatična objava Zadarskog azila: 'Kolegica šalje ovo i plače. Di su svi novci za ovo poplaćati...'

Autor: R.H.

29.12.2023. 15:14
Dramatična objava Zadarskog azila: 'Kolegica šalje ovo i plače. Di su svi novci za ovo poplaćati...'

Foto: Luka JeličićIz Zadarskog azila su na svojim društvenim mrežama objavili dramatičnu objavu koju prenosimo u cijelosti:


– Mi odustajemo i ne želimo ovo više raditi. Tko hoće neka preuzme, nas 4 smo gotove. Pišite što god hoćete u komentare, iznosite svoja mišljenja iz fotelja, ali dokle god se netko ne stvori tamo za one pse i pomogne brinut o 100 i nešto pasa svakodnevno ovo nema smisla. Ovo je prizor od jutros, par sati nakon prethodne objave. Rugate nam se. Odvratno. Kolegica šalje ovo i plače. Plače dok pere izolaciju punu novih pasa, punu štenaca vaših legla, dok riba pod i ogradice od psećih govana! Za 10 dana nam se oduzimaju još dva boxa, pa di bi mi trebali ove pse sve stavljati????? Što je sve ovo briga nas 4???????


Di ste svi? Di je Grad Zadar? Di je županija? Di su svi novci za ovo poplaćati, nahraniti, izliječiti? Smjestiti? Novci se daju Skloništu Privlaka a mi tuketine radimo sav posao i zbrinjavamo sve?? Alo ej ? Pa pukle smo više i neću šutiti!!! Plačemo, vrištimo. Raspadamo se. Ukoliko već danas se ne dogodi neko čudo i ne kontaktira nas netko s magičnim rješenjem i ne dogodi se nešto bolje za ovaj azil, za ove pse i za nas 4, eto ovaj put nije blef-mi smo gotove i odustajemo, napisali su iz Zadarskog azila uz fotografiju.


Foto: Zadarski azil