Subota, 18. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Kako?

Zaboravio na ženu nakon pauze za WC, pa je morala hodati 20 kilometara kako bi ga pronašla

Autor: Lucija Sučić

04.01.2023. 07:52
Zaboravio na ženu nakon pauze za WC, pa je morala hodati 20 kilometara kako bi ga pronašla

Foto: iStock

U nekom svom svijetu...Tajlanđanin Boontom Chaimoon našao se u ozbiljnoj nevolji nakon što je svoju suprugu slučajno pustio na cesti i odvezao se, a zbog čega je morala propješačiti gotovo 20 kilometara kako bi ga pronašla.


Priča, kako ju je prenio Lad Bible, ide ovako: Boontom i njegova supruga Amnuay Chaimoon vozili su se tijekom noći kako bi proveli neko vrijeme u njezinom rodnom gradu u pokrajini Maha Sarakham.


Sve je bilo super do oko 3 sata ujutro, kada je Boontom odlučio stati kako bi obavio nuždu.
Amnuay ga je upitala zašto nije stao na benzinskoj postaji pored koje su nedavno prošli, no iz nekog razloga nije joj odgovorio.


Nakon kratkog razmišljanja, i ona je odlučila iskoristiti priliku za wc te je izašla iz auta i potražila adekvatno mjestu za olakšanje.


Međutim, kada se vratila natrag na cestu, ostala je u šoku kada je ugledala potpuno praznu cestu, bez muža i auta na vidiku.


Bez novca i mobitela (koji su joj ostali u autu) Amnuay nije imala drugog izbora nego krenuti pješice natrag u civilizaciju.


Tako je hodala gotovo 20 kilometara i tek oko 5 sati ujutro stigla u obližnji okrug gdje je potražila pomoć lokalne policije.


Policija joj je pokušala pomoći da stupi u kontakt sa suprugom, ali i u ovom slučaju, to se pokazalo gotovo nemogućim zadatkom. Budući da se nije mogla sjetiti njegovog broja mobitela, policija ju je zvala na njen koji je bio u autu, no bez odgovora.


Konačno, u 8 ujutro, policija je stupila u kontakt s njezinim suprugom, koji se morao vraćati 160 kilometara natrag po svoju suprugu.


Kada je konačno stigao po nju, ispričavao se rekavši kako je mislio da ona čitavo vrijeme spava na stražnjem sjedalu.


Kako prenose izvori, Amnuay je bez svađe sjela u auto i par je nastavio svoje putovanje…