Srijeda, 29. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Bizarni susret

VIDEO Upoznavanje mačke i zamorca nasmijalo cijeli svijet

Autor: Mija Dropuljić

02.03.2023. 07:51
VIDEO Upoznavanje mačke i zamorca nasmijalo cijeli svijet

Foto: iStock

Nespretni prvi susret nedavno je zabavio milijune korisnika TikTokaČini se da su ovo dvoje loše počeli svoj odnos: mačka Delilah je očito bila zapanjena kada se suočila sa zamorcem Reginaldom.


Za ovaj bizarni susret “kriva” je Courtney Hill (27) iz Durhama u američkoj državi Sjevernoj Karolini. Mlada žena, koja već godinama volonterski radi na udomljavanju životinja, zamorca je udomila 9. veljače.


Budući da se Amerikanka inače brine o kunićima, njezina je mačka ostala u čudu vidjevši nepoznato stvorenje. U TikTok videu, koji je kliknut milijune puta, možete vidjeti kako se baršunasta mačka oprezno približava Reginaldu. 


@c_hillll I think delilah prefers when we foster bunnies over fostering guinea pigs 😅 poor Reginald… such a good sport #guineapigsoftiktok #guineapigs #guineapigtiktok #fosteranimals ♬ original sound – Courtney


Čini se da se jadni zamorac jako boji mačke i pretvara se da je mrtav. Nakon nekog vremena, Delilah lupi životinjskog gosta po leđima, sve više razdražena. Reginald tada skoči u stranu i skeptično pogleda svog sugovornika. Čini se da ni mačka sada nije ništa pametnija.


Courtney objašnjava da se Reginald ne boji te da u ni jednom trenutku nije bio u opasnosti. Kaže da ima 11 godina iskustva sa zamorcima i nikada ne bi dovela životinju u opasnost. Također, nikada ne bih ostavila Delilah i Reginalda zajedno bez nadzora.


Ljubiteljica životinja je nastavila: “Dobro poznajem Delilah i njenu osobnost jer je ona moj ljubimac, pa joj dopuštam da provodi vrijeme s našim udomljenim kunićima i zamorcima.”


Dakle, baš nitko ne mora imati grižnju savjesti ako ga ovaj susret dobro nasmije i zabavi.