Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Znati uživati u malim stvarima

Mačak na poklon dobio masažer, njegova reakcija oduševila sve

Autor: Mija Dropuljić

08.02.2023. 07:33
Mačak na poklon dobio masažer, njegova reakcija oduševila sve

Foto: iStock

Otkako je mačak Ciccio otkrio čari električnog masažera, ništa više nije istoSve je počelo 5. siječnja: Robert Scali objavio je prvi od neobičnih videa na TikToku. U videu njegov mačak Ciccio vrlo profesionalno drži masažer na glavi kako bi se njime masirao.


Viralni hit sada ima više od 32 milijuna klikova. Otprilike 2,8 milijuna lajkova i više od 10.000 komentara pokazuju koliko je ovaj video uradak dobro prihvaćen u javnosti.


@cicciothebrit Can Ciccio make this one go as viral as the first one 😻😸 #cicciothebrit #britishshorthair #catsoftiktok #fyp #fyp #skibididopdopdopyesyesyesyesnononono ♬ sonido original – Mr. Dayger music
Uskoro je uslijedio još jedan TikTok megahit. U isto vrijeme, više od 50.000 ljudi počelo je pratiti dotični kanal na TikToku. Scali je ponosno ispričao kako je na internetu naišao na ovaj masažer za mačke i mislio ga naručiti za Ciccia. Kad je stigao, mačak je odmah bio oduševljen.


@cicciothebrit “OoOOooo I loves it” 😹 #cicciothebrit #britishshorthair #catsoftiktok #fyp #pov #catstuff #savyverse @Savy Verse ♬ original sound – Jennifer.emily123 • Following


“Nisam očekivao da će ovaj video postati viralan jer sam napravio TikTok račun za Ciccia samo iz zabave”, rekao je Scali.


@cicciothebrit #cicciothebrit #britishshorthair #catsoftiktok #fyp #pov ♬ TEENXDESTROYLONELYOPIUMRICKOWENS prod. Iatvanum – BRAVO_ONE_TWO


“Nevjerojatno je vidjeti koliko je TikTok platforma moćna i koliko odziva ovakav video može dobiti u tako kratkom vremenu”, rekao je iznenađeni vlasnik mačjeg ljubitelja masaže.