Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ležerno

U trendu je „nedovršena“ raspuštena i razbarušena kosa, stvorena za prosinac

Autor: Mija Dropuljić

25.12.2022. 09:51
U trendu je „nedovršena“ raspuštena i razbarušena kosa, stvorena za prosinac

Foto: iStock

Frizura ne mora uvijek biti savršenaUvijek je najljepša trendi frizura ona koja zahtijeva vrlo malo truda, zar ne? U svakom slučaju, trendovi frizura posljednjih nekoliko mjeseci, kao što su pramenovi ili ležerni francuski poni, slave prirodnost, a sada je stigao vrhunac: nedovršena kosa.


Ovaj look izgleda kao da je prošlo dosta vremena otkako ste posljednji put bili kod frizera, a ujutro niste čak ni upotrijebili lak za kosu ili peglu.


A upravo je to najvažnije kod novog izgleda nedovršene kose: frizura treba biti što jednostavnija. Sada s povjerenjem možete otkazati svoj termin za osvježenje boje kod frizera i jednostavno pustiti svoju kosu.
Ako želite umjetno stvoriti izgled, naravno možete profesionalno obojiti pojedinačne dijelove kose, slično balayageu. Važno je samo da pri odabiru boje pramenova budete što sličniji izvornoj boji kose. Undone Hair Look prikladan je za sve boje, tipove i, naravno, duljine kose.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Thomas Razzano (@thomrazzano)


Svoju kosu možete kombinirati s jednako opuštenim stilom. Jednostavno je grubo počešljajte i nosite raspuštenu ili svežite u opuštenu punđu, kako god želite. Trebate ostati pedantni samo kada je riječ o njezi vaše kose.


Jer ovaj trend ne znači slomljene vrhove ili zapuštenost. Hranjivi regenerator i redoviti tretmani za kosu i maske za kosu osiguravaju da će vaša kosa uvijek biti zdrava i sjajna unatoč neurednom izgledu. Jer iskreno, nesavršenost je dobra samo ako možete sami odlučiti, zar ne?