Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

V

Trik s rumenilom koji svako lice čini vitkijim

Autor: Mija Dropuljić

07.02.2023. 07:52
Trik s rumenilom koji svako lice čini vitkijim

Foto: iStock

Ne trebate novu frizuru niti munjevitu dijetu!Bilo da se radi o sjenilu, korektoru ili čak rumenilu: mnogi proizvodi šminke ne samo da stavljaju naše prednosti u prvi plan, već mogu pomoći da lice izgleda još više definirano.


Jedini preduvjet za to: znati kako iskoristiti šminku za prave stvari! Zato vas ne želimo lišiti ovog genijalnog trika s rumenilom koji u tren oka čini da izgledamo vitkije. Kladimo se da ćete u budućnosti češće koristiti rumenilo na ovaj način!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Christen Dominique🤍 (@christendominique)


Da bi lice djelovalo vitkije i uže, crte lica moraju se malo podignuti. Kao što se može vidjeti u videu, to ne uspijeva naglašavanjem cijele dužine jagodica rumenilom kako većina nas radi.
Dapače, bolje je nanijeti rumenilo poput ležećeg slova V samo na stražnju stranu jagodičnih kostiju i uz sljepoočnicu kako biste podigli lice prema gore. Na kraju pomiješajte rumenilo spužvicom ili kistom i to je to!


Također je ključno da koristite rumenilo koje dobro pristaje vašem tonu kože.


Nerijetko vidimo određenu boju na drugoj osobi i mislimo kako će nam sjajno stajati, ali naši tonovi i podtonovi kože tu imaju zadnju riječ.


Tako svijetla koža izgleda najbolje uz rumenila ružičaste, boje breskve i marelice.


Srednje tamna koža žudi za bobičastim i ljubičastim nijansama te bojom ružinog drveta.


Tamna koža zablistat će uz boju grožđa, terakota nijanse i boju naranče.