Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Chic i efektna

Tražite frizuru za posebne prilike? Ova je gotova u samo dvije minute, a izgleda fantastično

Autor: Mija Dropuljić

21.11.2022. 07:41
Tražite frizuru za posebne prilike? Ova je gotova u samo dvije minute, a izgleda fantastično

Foto: iStock

Sjajno i jednostavno oblikovanje koseNije važno radi li se o rođendanu, sljedećem vjenčanju ili božićnom partiju. Tražite li prekrasnu frizuru koja će vješto zaokružiti vaš outfit i dati vašoj kosi profinjenost, došli ste na pravo mjesto.


Na Instagramu smo otkrili frizuru influencerice Lainey Ostrom koja izgleda fantastično, njezina izrada traje samo dvije minute i jednostavna je za napraviti. Dodatan plus, izgleda iznimno chic i elegantno!


Sve što vam treba su jedna gumica za kosu, jedna mala prozirna gumica za kosu, ukosnice i lak za kosu ako želite da frizura ostane postojana.


View this post on Instagram

A post shared by Lainey (@laineyostrom)

A sada, izrada frizure!


Prvo odvojite tanki pramen kose s desne i lijeve prednje strane. Skupite preostalu kosu i omotajte gumicu za kosu kao da vežete rep. No, kosu ne smijete na kraju skupiti u rep, već samo oblikovati omču.


Potom pramenove koji vise podijelite po sredini i uvijte ih na desnu i lijevu stranu. Upotrijebite malu prozirnu gumicu za kosu da zavežete uvrnute pramenove kose zajedno u sredini kako biste napravili omču.


Zatim ih okrenite za 180 stupnjeva i stavite oko donje omče kose. Zategnite prozirnu gumicu za kosu tako da se omča steže oko veće omče za kosu.


Dijelove kose koji strše ponovno uvrnite, zavrnite oko dobivene punđe i učvrstite ukosnicama.


Na kraju otvorene prednje pramenove kose povucite jedan za drugim, uvrnite ih, prekrižite preko vrha punđe i omotajte oko nje.


Zatim pričvrstite pramenove kopčama.


Po želji učvrstite frizuru lakom za kosu i to je to – gotovo u dvije minute!