Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Detalji

TikTokerica htjela "Dyson" za poklon, ali nije specificirala koji... Evo što je dobila

Autor: Lucija Sučić

31.12.2022. 07:14
TikTokerica htjela

Foto: iStock

Dečko tehnički nije pogriješio...Otkako se Dyson okrenuo tržištu proizvoda za njegu kose, njihovo popularno sušilo za kosu na listi je želja mnogih. TikTokerici Grace Martinez popularni Dysonov Airwrap također je bio velika želja, te je od dečka to i “naručila” za Božić.


Međutim, dečko tehnički nije pogriješio, jer joj je doista poklonio Dyson, ali umjesto popularnog i veoma skupocjenog sušila za kosu kupio joj je – usisavač.


Iako Grace i nije bila impresionirana, mnogi TikTok pratitelji uvidjeli su smiješnu stranu ove priče te su joj mnogi govorili da je zapravo dobila i bolji poklon nego što je to priželjkivala.


@gracemv19 I forgot to specify 🥲, at least my floors are spotless right 😭😩 #gift #christmas #boyfriend #dysonairwrap #dysonvacuum #fyp ♬ original sound – Kneely_KnightGracein video pogledan je više od 2 milijuna puta, a u opisu videa našalila se: “Zaboravila sam specificirati, ali barem su moji podovi besprijekorni, zar ne?”.


Mnogi pratitelji uvjeravali su ju da je usisavač zapravo bolji dar, a jedan je napisao: “Vjeruj mi, usisavač će te na kraju učiniti sretnijom“.


Pouka priče: biti vrlo precizni!