Foto: Pexels
Za pripremu ovoga jela ne treba vam previše vremena za štednjakom
Nemate previše vremena za napraviti ručak, a jede vam se nešto fino što nije teško za napraviti, a da ipak ima ponešto drugačiji okus.
Isprobajte recept za malo drugačiju teletinu kojoj balzamični ocat daje potpuno novu aromu.
Teleće trakice s balzamičnim octom
Sastojci:
- 600 g teletine
- 30 g brašna
- 100 g rukole
- 4 žlice bijelog vina
- 2 žlice balzamičnog octa
- Grana Padano
Priprema: Teletinu narežite na trakice. Pobrašnite ih te uklonite višak brašna. Ulijte maslinovo ulje u tavu, zagrijte i zatim ispecite trakice teletine.
U maloj posudi pomiješajte balzamični ocat i vino. Nakon nekoliko minuta teletini dodajte preljev od octa i vina da dobijete karakterističan umak.
Za to vrijeme rukolu u zdjeli začinite solju, paprom, uljem i napravite listiće od parmezana.
Poslužite vruće uz šaku listića parmezana i posipajte rukolom.
najnovije
najčitanije
Scena
»VAIANA 2«
Mia Negovetić i u dugoočekivanom nastavku utjelovila Vaianu
Nogomet
reakcija na ždrijeb
Deschamps: ‘Hrvatska je jedna od najboljih europskih nacija’
Hrvatska
bivši ministar
Beroš ne želi natrag u bolnicu. Vladi podnio zahtjev za povlasticu “6+6”
Zadar
crvena barka
Siniša Hajdaš Dončić iz Zadra: ‘SDP će biti u svakom dijelu županije’
Gospodarstvo
veliki rast
Bitcoin danas došao na “milimetar” od povijesne vrijednosti
Scena
IRIS PETRAČ
Tko je supruga Novice Petrača? Bivša zadarska novinarka i glasnogovornica Grada Zadra
Zadar & Županija
PREDAVANJE
Kvaliteta života u Zadru jako pala! Evo koji je najbolji, a koji najgori gradski kvart…
Županija
SILBA
FOTO Katamaran Jadrolinije udario o obalu Božave
Crna Kronika
PU ZADARSKA
U Murvici se zapalio automobil u vožnji, vatrogasci intervenirali
Zadar
INFORMIRAJTE SE!