Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Baby Yoda (dis)Approved

Stigle su svijeće inspirirane Ratovima zvijezda i mirisima daleke, daleke galaksije

Autor: Sanda Milinković

23.02.2023. 08:13
Stigle su svijeće inspirirane Ratovima zvijezda i mirisima daleke, daleke galaksije

Foto: Homesick.com

Kolekcija izlazi 4. svibnja jer May the forth...Jedna od najljepših značajki mirisnih svijeća je ta što nas stavlja u određena raspoloženja. Mirisi nam bude osjetila, vraćamo se u neke trenutke prošlosti, opuštamo se, meditiramo… ili se transportiramo u daleku, daleku galaksiju!


Homesick je lansirao kolekciju “Star Wars” mirisnih svijeća inspiriranu različitim setovima iz filmova. Tako vaš dom može mirisati poput pustinjskog planeta Tatooine uz svijeću koja sadrži bergamot, kadulju i smreku.


Možete odabrati i miris svježe sandalovine, divlje paprati, borovih iglica i pitomog bosiljka koji bi trebao podsjećati na šumski Endor.
Možete se predati i tamnoj strani uz svijeću Death Star koja miriši na duhan, kožu i smirnu.


A za sve obožavatelje Baby Yode, u kolekciji se nalazi i osvježivač za auto inspiriran njegovim likom, iako se u kolekciji zove Grogu. Autorska prava? Uglavnom, “Grogu” miriše poput gardenije uz svježe note lavande i ružmarina.


Dizajni ne samo da su sjajni već su i održivi pa kada svijeća izgori, ostaju vam staklenke koje možete ponovno koristiti.


Kolekcija izlazi 4. svibnja jer se tad obilježava Dan Ratova Zvijezda. Zašto? Pa, May (svibanj) the forth (izgovara se kao ‘force’ – sila) be with you?


Ne?


Brzo po svijeću!