Utorak, 27. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Bizarno

Pobrinuo se za sebe: tetovirao set trbušnjaka da bi bio 'spreman za ljeto'

Autor: Lucija Sučić

14.03.2023. 07:33
Pobrinuo se za sebe: tetovirao set trbušnjaka da bi bio 'spreman za ljeto'

Foto: iStock

Ostaje za nadati se da će uživati u svojoj tetovaži i impresionirati svojim isklesano nacrtanim trbuhomDok neki marljivo rade na svojim tijelima u teretani, netko se koristi kraticama…


Naime, jedan muškarac pobrinuo se da zauvijek bude spreman za ljeto tako da je na svoj trbuh istetovirao ‘six pack’, odnosno kompletan set trbušnjaka kako više nikada ne bi morao razmišljati o tome kako će izgledati u kupaćem.


Umjesto da se zamara napornim vježbanjem, dijetama i plaćanjem članarina u teretani, odlučio je ‘preskočiti’ mjesece napornog treniranja i na svoje tijelo nacrtati trajan set trbušnjaka.
San mu je omogućio tattoo majstor Dean Gunther, kojemu je trebalo dva dana da klijentu pruži tijelo iz snova.


“Bio sam uzbuđen što radim ovu tetovažu jer sam već vidio nekoga kako to radi, ali nije izgledalo realistično, a radilo se o osnovnim crnim obrisima. Stoga sam odlučio prihvatiti ovaj izazov i napraviti to potpuno drugačije. Bilo je jedan od najneobičnijih zahtjeva”, ispričao je Gunther, kako prenosi Lad Bible.


Komentari su u najmanju ruku bili podvojeni…


Dok su neki isticali apsurd same tetovaže, neki su iskoristili priliku da se dobro našale: “Kada počne trenirati i zapravo dobije trbušnjake, njegovi će trbušnjaci imati trbušnjake”, napisao je korisnik Instagrama, dok su mnogi u komentarima virtualno ‘urlao’ od smijeha.


Ostaje za nadati se da će uživati u svojoj tetovaži i impresionirati svojim isklesano nacrtanim trbuhom!