Nedjelja, 24. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Skvikanje i osuđivanje

Ovaj zlatni retriver svojom igračkom nasmijao je sve

Autor: Mija Dropuljić

10.12.2022. 07:48
Ovaj zlatni retriver svojom igračkom nasmijao je sve

Foto: iStock

Ova dva zlatna retrivera već neko vrijeme nasmijavaju korisnike TikTokaPas Pivot i njegov stariji kolega Buxton svojim su viralnim hitom uspjeli prikupiti više od 14 milijuna klikova. Kako su ova dva četveronožna prijatelja iz američke savezne države Sjeverne Karoline tako dobro zabavili gledatelje?


View this post on Instagram

A post shared by Buxton and Pivot (@naomiblk)U isječku od 36 sekundi događa se sljedeće: Pivot divljački trči dnevnom sobom sa svojom igračkom. Ključ je u tome da se radi o igrački koja ispušta specifičan zvuk. Zlatnog retriver uzbuđeno skoči na sofu, nakratko zastane, a zatim ponovno počne trčati. Nakon prve runde, Pivot se vraća, ponovno skačući na kauč – i dalje sa svojom igračkom koja cvili, naravno.
Njihovi vlasnici mirno promatraju mladog psa u njegovom divljem spektaklu. Za svo to vrijeme Buxton se također odmara u dnevnoj sobi. Ali pred kraj isječka saznat ćete što on zapravo misli o cijelom tom igrokazu.


View this post on Instagram

A post shared by Buxton and Pivot (@naomiblk)Dok Pivot uzima jednu od svojih pauza na sofi, stariji zlatni retriver ležerno ustaje kako bi mu prišao. Kad se životinje sretnu, Buxton njuškom zgrabi gumenu životinju. To je jasna poruka: Buxton želi da drama i buka završi, pokušava Pivotu oduzeti omiljeni predmet. Hoće li u tome uspjeti, ostaje misterij. Jer se snimak, koji se može vidjeti i na Instagramu, naglo prekida. Ali bez obzira na epilog, svrha je postignuta: 2,4 milijuna lajkova i gomila smijeha.