Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

sportske igre

Nogometno ludilo u centru Supernova Zadar

Autor: ZL Promo

14.06.2024. 08:00
Nogometno ludilo u centru Supernova Zadar

Europsko prvenstvo u nogometu s veseljem se iščekuje te će se glasno navijati i u centru Supernova Zadar, ispred trgovine Hervis gdje vas očekuje fenomenalno druženje u kojemu će se jednako moći iskazati i kreativci i sportaši svih generacija te će se podijeliti brojne vrijedne nagrade.


15. lipnja od 10 do 13 sati pripremamo vam puno zabavnog sadržaja. Kako dobrog navijanja nema bez navijačkih rekvizita, pozivamo vas na radionicu izrađivanja rekvizita i krpenih nogometnih lopti. Oni sportskog duha okušati se mogu u zabavnim igrama poput stolnog nogometa ili preciznost testirati gađanjem mete mekanom loptom od spužve. Isprobati možete i popularni VR nogomet, a čekaju vas i razna natjecanja poput tehniciranja i nogometnog poligona za djecu i odrasle.


Testirajte znanje uz nogometni kviz, a ne propustite ni navijački facepainting. Za dobru atmosferu zadužen je DJ, a za uspomenu na zabavno navijačko druženje fotografirajte se u nogometnom fotokutku. Prijavite se i na Subsoccer turnir koji je organiziran u suradnji s trgovinom dm te osvojite bogate nagrade. Prijavu izvršite na infopultu centra te potražite sve dodatne informacije.


Osim 15. lipnja, turniri u Subsocceru održat će se i 21. te 29. lipnja od 18 do 21 sat na prvom katu centra, ispred trgovine Hervis gdje najvještiji natjecatelji ponovo mogu osvojiti bogate nagrade. Više informacija pronađite na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/novost/nogometna-euforija-u-nasem-centru/. Prepustite se nogometnom ludilu i uživajte u sportskim igrama!