Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ekstremno

"Najidentičnije" blizanke na svijetu dijele dečka. Žele ostati trudne u isto vrijeme

Autor: Lucija Sučić

02.03.2023. 07:42

Foto: Instagram / AnnaLucy DeCinque

Govorimo o pravoj sestrinskoj ljubavi!Anna i Lucy DeCinque blizanke su kojima je san izgledati što sličnije, što su podigle na skroz novu razinu tako što su potrošile gotovo 250 tisuća dolara na estetske operacije kako bi izgledale čim više identično!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)Ana i Lucy osim fizičkih karakteristika i rođendana dijele i zaručnika Bena Byrnea (na čemu mu mnogi zavide).


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)

Sestre svoj mnogima neobičan način života dijele u emisiji “Extreme Sisters”, gdje su nedavno otkrile da nemaju želje o pojedinačnim karijerama, već žele raditi isti posao.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)Inače, sestre se ponose time što uvijek nose istu odjeću i šminku, dijele svaki obrok te paze da su količine hrane koje pojedu jednake te kako bi unijele jednaku količinu kalorija, te isto tako žele biti trudne u isto vrijeme.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque)Dok nekima njihov način života otvara brojna pitanja, za sebe tvrde da su “jedna osoba”.