Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

5 minuta slave

Nacionalni park Grand Canyon influecerici nakon propale fore poručio oštru poruku

Autor: Lucija Sučić

05.11.2022. 07:19
Nacionalni park Grand Canyon influecerici nakon propale fore poručio oštru poruku

Foto: Unsplah

Potencijalno ju čeka i suđenjePomalo je bizarno da jedan nacionalni park na svojim društvenim mrežama posjetitelje mora moliti za ovakve stvari, no i to se dogodilo.


Naime, devetnaestogodišnja influencerica i TikTokerica Katie Sigmond, koja na TikToku ima nešto manje od sedam milijuna pratitelja, svoj profil bazira većinom na videima s tematikom golfa, od zamaha palicom pa do smiješnih videa i psina. Nedavno je Internetom počeo kružiti video u kojem Katie ispucava golf lopticu u bespuće Grand Canyona – a nakon toga i palicu.


Osoblje Grand Canyona nije bilo nimalo impresionirano niti su potez smatrali smiješnim, te su svoj odgovor na nepromišljen potez mlade inflencerice bez dlake na jeziku komentirali na svom Facebook profilu.
“Trebamo li doista naglašavati da ne ispucavate golf loptice u Grand Canyon?”, bila je početna rečenica njihove objave.


U nastavku su iznijeli kako je dotična osoba uz pomoć javnosti identificirana te da je policija o svemu obaviještena, a spominje se i susret na sudu, tvrde u objavi. U komentarima su mnogi izrazili oštru osudu influencerice, okarakteriziravši ovakav čin bezobraznim, nemarnim i krajnje nedoličnim.