Nedjelja, 14. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

njihovo vrijeme prošlo

Ove manikure više nisu u trendu

Autor: Lucija Sučić

07.07.2024. 10:59
Ove manikure više nisu u trendu

Foto: InstagramAko mislite da su trendovi rezervirani samo za modu, razmislite ponovno, jer isti vladaju i svijetom manikura. Svijet nail arta također je živo mjesto gdje se trendovi mijenjaju rapidno, ostavljajući neke vrste manikura po strani. Stoga, ako volite pratiti ono što je trenutno in, možda biste ove manikure trebali preskočiti…


Neonski nokti


Iako jarke boje nisu out, neonske jesu! Ovog ljeta trendovi se kreću u smjerukremastih neutralnih nijansi te nježnih i nenametljivih manikura.


Ako to nije vaš đir, od jarkih su u trendu koraljna, boja mandarine, morska plava i grimizna.


Pretjerana francuska manikura
Ovaj trend ili ste voljeli ili nikako niste, a ove godine pospremljen je u arhivu te umjesto njega, na tapeti su elegantne francuske manikure koje njeguju minimalizam i decentnost.


Svjetlucave šljokice


Volimo šljokice na noktima, ali u 2024. klasične šljokičaste manikure ne odgovaraju sofisticiranim trendovima. Umjesto toga, dajte šansu otkačenim, ali i dalje decentnim i sofisticiranim manikurama kao što su jelly ili čipkaste varijante noktiju.


Barbie ružičasta


“Barbie” estetika inspirirana prošlogodišnjim hitom utihnulo je, a nakon ere agresivno ružičastih lookova, jarke i zasićene nijanse ružičaste ostavljene su po strani i zamijenile su ih prigušene nijanse poput nježne ružičastim, mliječno pastelne, i tople neutralne nijansama breskve.