Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Suludi TikTok trend

Ljepilo u obrvama zaista nije dobra ideja, a ova dama je shvatila i zašto

Autor: Mija Dropuljić

04.03.2023. 08:00
Ljepilo u obrvama zaista nije dobra ideja, a ova dama je shvatila i zašto

Foto: iStock

Na TikToku uvijek postoji mnoštvo trikova za ljepotu, a neki su korisniji od drugih, ali nerijetko budu i jako loša idejaNisu svi trendovi uvijek efikasni, a u to se uvjerila 21-godišnja vizažistica Chloe Michaela Tills-lines. Ona je odlučila isprobati trend na TikToku kojim se obrve uljepšavaju pomoću – ljepila u stiku. 


Trend je nastao kako bi se postigao “laminirani izgled” četkanja dlačica obrva i lijepljenja na mjesto kako bi izgledale deblje i raščešljano. Inače za takve lookove idete kod kozmetičarke ili stručnjake za obrve koji onda pomoću kemijskog tretmana kreiraju ovaj stil. U pokušaju da uštedi, Britanka je ipak isprobala ljepilo u stiku. Ali stvari su krenule neočekivano kad je tog dana posjetila kuglanu.


@_chloe_michaela_ I can’t belive I was seen out in public like this 😭🤣 #viral #fyp #ohno #fail #embarrassing ♬ Oh No – Kreepa

Kuglana je bila opremljena UV lampama, koje su brzo otkrile neočekivani efekt ljepila: ono je doslovno sjajilo na obrvama zbog UV zraka! “Ne mogu vjerovati da sam ovako izašla u javnost”, napisala je Chloe uz svoj video koji je u međuvremenu pogledan više od 117.000 puta.
Srećom, uspjela je prihvatiti ovaj beauty gaf s humorom i nasmijati se tome zajedno s korisnicima platforme društvenih mreža. Ipak, neugodni događaj vjerojatno neće tako brzo zaboraviti. Odgovarajući na nekoliko komentara, potvrdila je da “nikada više neće lijepiti obrve”.


Chloe nije jedina koja se borila s trendom ljepila. Postoje brojni drugi videozapisi na TikToku u kojima se korisnici žale na navodni beauty hack. Nekima je ljepilo stvorilo krastice na obrvama, dok je drugima dlaka potpuno nestala zbog bijele boje.