Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Outdoor kolekcija

Krie Design predstavlja ključne komade za prijelazno razdoblje. "Message jacket" je baš fora

Autor: Life

07.03.2023. 08:26
Krie Design predstavlja ključne komade za prijelazno razdoblje.

Foto: Luka Ašanin

Dizajnerica Kristina Burja kreirala je 'Butterfly Puffer' i 'Butterfly Vest' u bež i 'dust pink' bojiZima je uistinu nepredvidljiva čemu svjedočimo ovih dana kada u kratkom periodu osjećamo proljetne temperature, pa orkanski vjetar, snijeg i neizostavnu kišu.


Sve to stvara problem kod odabira modnih komada jer ponekad doista nemamo ideju što obući. Zato nova “outdoor” kolekcija Krie Design donosi nekoliko prijelaznih komada.


Jedan od njih je statement baloner, a ulaganje u ovaj komad je dobra odluka jer će biti omiljen i u mnogim zimama koje dolaze. Jer, ponekad kaput jednostavno nije dovoljan”

Bež baloner je klasika s kojom sve počinje, no Krie Design napravio je pomak u dizajnu u svom prepoznatljivom stilu te proširio paletu boja. Ovaj komad u ormaru daleko je najiskoristiviji koji možete imati, a uz njega će vaša postojeća odjeća izgledati još elegantnije.


Kod balonera je najbolje to što zapravo ne dodaje sloj topline. Dakle, ako vani nije jako hladno, ali još uvijek trebate nešto za zagrnuti se, savršen je izbor.


Krie Design u ovoj ‘outdoor’ kolekciji nudi i posebnu ‘Message jacket’ koju možete personalizirati originalnim natpisom koji će biti otisnut na leđima. Na taj način imat ćete jedinstveni modni komad u ormaru kakav nema nitko drugi.


Foto: Luka Ašanin


Krie prsluci već su postali ‘must have’, a za savršeno zaokruživanje ležernog stylinga, dizajnerica Kristina Burja kreirala je ‘Butterfly Puffer’ i ‘Butterfly Vest’ u bež i ‘dust pink’ boji. Odlično se kombiniraju s trenirkom ili trapericama, stvarajući poseban izgled i u sportskom izdanju.