Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

NE IZLAZI IZ MODE

Komad tjedna: savršena haljina sa cvjetnim motivom

Autor: Mija Dropuljić

16.05.2023. 20:18
Komad tjedna: savršena haljina sa cvjetnim motivom

Foto: H&MŠto je proljeće bez haljina s cvjetnim motivom? Koliko god one bile proljetni klišej, s razlogom su popularne i nikad, bez obzira na trenutne prolazne trendove, neće izaći iz mode.


No, nije svaka cvjetna haljina ona savršena. Dolazi u raznim oblicima, krojevima, motivima… Pojedine haljine su samo prikladne za svakodnevne obveze, dok su druge svečane te se kao takve mogu nositi za večernje i posebne prigode.


U aktualnoj ponudi high street H&M pronašli smo onu savršenu proljetnu haljinu s cvjetnim motivom. Savršena je iz više razloga. Prije svega njen kroj pristaje većini žena i u kombinaciji s drugim komadima i modnim dodacima se lako transformira iz dnevne u večernju haljinu.


Bazna boja joj je crna stoga slobodno možemo pričati o varijaciji male crne haljine. Cvjetni motiv je klasičan, vidljiv, no ipak nije toliko upadljiv. Ova haljina dolazi po cijeni od 64,99 eura. 


Kako kombinirati ovu haljinu?


Ova haljina nude brojne stilske varijante. Uz omiljene balerinke ili platnene tenisice te ležeran sako ili traper jaknu, prikladna je za nošenje tijekom dana. Ako vam je previše otvorena za dnevne obveze, samo preko ramena prebacite laganu pletenu vestu u crnoj boji ili u bilo kojoj drugoj boja koja je prisutna na haljini.
Uz visoke pete, malu večernju torbicu i statement ogrlicu ova haljina se transformira u glamurozni komad kojeg možete nositi i na proljetnu svadbu.


Rado ćemo je nositi i ljeti, za dan uz japanke ili natikače, a navečer uz sandale s tankom peticom.