Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Stvoren za proljetne modne kombinacije

Komad tjedna: kulerski baloner bez rukava

Autor: Mija Dropuljić

13.02.2023. 07:33
Komad tjedna: kulerski baloner bez rukava

Foto: PR

Ovaj upečatljiv odjevni predmet odlična je alternativa klasičnom baloneruSkoro pa nemoguće je zamisliti proljeće bez balonera. TO je onaj klasični komad koji je uvijek u trendu i s kojim nikad, ali nikad ne možete stilski pogriješiti. 


Ako već u svom ormaru imate onaj klasičan model, vrijeme je da malo osvježite svoje buduće proljetne kombinacije. U aktualnoj ponudi high street brenda H&M pronašli smo jedan uistinu upečatljiv model. 


U pitanju je klasični model u prepoznatljiv boji, no on se ipak razlikuje – nema rukave. Na prvu se možda čini suludo kupovati baloner koji to bazno nije. No, ovaj komad nudi toliko stilskih varijacija da ćete ga odmah poželjeti nabaviti. Dolazi po cijeni od 64,99 eur. 


Kako kombinirati ovaj baloner?


Ovaj baloner je odličan odabir za promjenjivo vrijeme. On grije na onim mjestima gdje treba grijati, dok ostavlja rukave slobodne. Upravo tu se događa stilska igra. 
Kako je baloner neutralne boje, fantastično pristaje uz košulje, veste ili majice u jarkim bojama. Posebno efektno će izgledati uz široke rukave, a možete se poigrati i s različitim ukrasima. 


Odličan je odabir za poslovne kombinacije kada se trebate držati klasike, no ipak se želite izdvojiti iz mase.