Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sloj po sloj

13 odličnih zimskih modnih kombinacija u kojima ćete izgledati fantastično

Autor: Mija Dropuljić

29.12.2022. 07:51
13 odličnih zimskih modnih kombinacija u kojima ćete izgledati fantastično

Foto: Instagram @leoniehanne, donna.bombonna, lidijalesic

Što nose strane i hrvatske modne influencerice?Sloj po sloj – često se čini kako smo zimi više vješalica na kojoj se gomila odjeća nego modno osviještena žena. Kada temperature padnu ispod nule, krene puhati bura, padati nesnosna kiša, ali i snijeg, slaganje chic modnih kombinacija se čini kao nemoguća misija. 


Ako osjećate frustraciju kada prije izlaska iz kuće se pogledate u ogledalo, niste u tome sami. Često se osjećamo poput medvjedice koja je spremna na sve vremenske izazove. 


Jedno je modno zimsko pravilo – na slojeve gledajte kao na zanimljivu i atraktivnu modnu igru. U tom slučaju ćete se osjećati ugodno, a kada u tu modnu računicu dodate zimske modne dodatke, poput kapa, šalova i rukavica, zimski outfiti mogu biti itekako zaigrani. 
Igra sa slojevima uključe igru s bojama i uzorcima. Miješajte različite nijanse iste boje ili se odvažite na color blocking. Slojevito odijevanje ostavlja i puno prostora za igru s krojevima.


Ne morate se slijepi držati kombiniranja, primjerice, uske odjeće. Slobodno slažite stylinge koji uključuju različite, pa i posve suprotne, krojeve. 


Odličan izvor modnih inspiracija su društvene mreže. Provjerili smo što ove zimske sezone nose strane i domaće modne influencerice. 


View this post on Instagram

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)View this post on Instagram

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger)View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)View this post on Instagram

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)