Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kako nam je ovo promaklo?

Kladimo se da ovaj detalj nikad niste primijetili na Toblerone čokoladici

Autor: Life

25.11.2022. 07:26
Kladimo se da ovaj detalj nikad niste primijetili na Toblerone čokoladici

Foto: FOT: iStock

Ambalaža omiljene čokoladice skriva još jednu porukuToblerone se ubraja u one klasične čokoladice s kojima smo odrasli i koje uvijek rado volimo jesti. Nije rijetkost da proizvod koji je cijeli život s nama, nikad detaljnije ne promotrimo. Stoga ne iznenađuje da pojedine detalje na, primjerice, ambalaži, nikad ne uočimo. 


Kako Mirror prenosi, to se dogodilo upravo jednoj majci kojoj je dijete ukazalo na zanimljiv detalj. Jeste li ga vi isto uočili?


Jedna korisnica je na Twitteru objavila kako joj je sin usmjerio pozornost na jedan detalj na logu Toblerone čokoladice. Kako je napisala, sin joj je po prvi put probao ovu popularnu čokoladicu i upitao ju je za što stoji medvjed. Ona ga je upitala koji medvjed. 
Naime, na pakiranju čokoladice se ne nalazi samo otisnuta planina. Ako malo bolje pogledate uočit ćete medvjeda kako stoji na dvije šape. 


Majka je išla istražiti je li to stvarno medvjed, da bi otkrila kako Toblerone potječe iz Berna, a taj švicarski grad je poznat kao grad medvjeda. 


Da nije jedina koja ovaj detalj nije uočila, potvrdili su brojni komentari ispod njene objave. Jedan Twitteraš je komentirao kako već 50 godina jede Toblerone, a ovaj detalj na pakiranju nikad nije uočio.