Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Previše?

Kako izgleda pizza sa svim dostupnim dodacima? Odgovor je, očekivano pogrešno

Autor: Lucija Sučić

12.01.2023. 08:21
Kako izgleda pizza sa svim dostupnim dodacima? Odgovor je, očekivano pogrešno

Foto: iStock

Nego, pripada li ananas na pizzu?Kada naručujete pizzu, česta je situacija neodlučnost pri odabiru dodataka. Ako ste se ikada zapitali kakvog bi okusa bila pizza sa svim dostupnim dodacima, možda vam znatiželju utaži video TikTokera Darrena Dowlinga, koji je upravo to i učinio.


Ovaj gurmanski avanturist odlučio je iznenaditi svoje okusne pupoljke te je iz pizzerije Domino’s naručio pizzu sa čak 25 sastojaka.


Rezultat je bio točno onakav kako i zvuči…


@yerboidazzaI ordered a £64 Domino’s with every single topping♬ Green Green Grass – George Ezra
Neobična pizza Darrena je koštala gotovo 73 eura (64 funte), a nakon što je probao ovu vjerojatno najslojevitiju pizzu koju smo vidjeli zaključio je: “Okus je bio pretjeran. Toliko okusa u ustima… Nije za one sa slabim srcem. Svakako bih preporučio da samo naručite normalnu pizzu!”.


Darren je poznat po neobičnim jelima čije probavanje snima i objavljuje na svojem TikTok profilu, te je pojasnio kako je došlo do ove bizarne narudžbe.


“Naručio sam naručio Domino’s pizzu na kojoj nema NIČEGA. Bez sira i umaka, te sam to htio okrenuti naopačke – pa sam naručio svaki dodatak”, ispričao je.


“Nazvao sam Domino’s da pitam je li to uopće moguće i čovjek na telefonu je isprva zvučao malo zbunjeno”, podijelio je, no na kraju mu je želja bila ispunjena.


Darrenov video potaknuo je mnoge stare rasprave o pizzi. Tako je jedna osoba napisala: “Tunjevina na pizzi je pogrešna”, dok je druga rekla: “Izgubio si me nakon Tandoori piletine”.


Našlo se i onih zaintrigiranih: “Dio mene želi je isprobati”, dok je druga je osoba jednostavno upitala: “Zašto?”.


Evo koji su se sastojci pronašli na ovoj čudesnoj pizzi: Tandoori piletina, Chorizo, rajčice, zelene jalapeños papričice, krastavci, ananas, slatki kukuruz, crne masline, tuna, začinsko bilje, salama, crvene jalapeños papričice, Nduja kobasica, feferoni, šunka, kobasica, luk, zelene paprike, crvene papričice, gljive, govedina, kriške hrenovke, slanina, svinjske ćufte, pečena piletina.