Utorak, 30. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

London Fashion Week

Hair stilistica Evelin Benković na prestižnoj manifestaciji radit će sa svjetskim dizajnerima i kolegama

Autor: Sandy Uran

15.02.2023. 09:21
Hair stilistica Evelin Benković na prestižnoj manifestaciji radit će sa svjetskim dizajnerima i kolegama

Foto: Šime Eškinja

"Moj odlazak na događanje poput ovog je dokaz da se kvaliteta i trud itekako isplate i prepoznaju"Hrvatska stilistica kose, u stručnom žargonu hair stilistica, Evelin Benković jedina je regionalna hair stilistica koja sudjeluje na ovogodišnjem London Fashion Weeku, što predstavlja iznimno velik uspjeh.


Kako doznajemo, na prestižnom London Fashion Weeku Evelin će imati priliku raditi s brojnim svjetskim dizajnerima i razmjenjivati iskustva s kolegama iz cijeloga svijeta.


Svakako valja napomenuti da je industrija ljepote jedna od najperspektivnijih, a kako bi u istoj opstali, iznimno je biti uvijek u tijeku i pomno pratiti sve novitete i trendove. Naša predstavnica hair stilistica već je s pet godina, dakle kao mala djevojčica, znala da će frizerstvo biti njezin životni poziv.
Zahvaljujući trudu i godinama rada, konstantnoj edukaciji, polučila je uspjeh u svom salonu, jednom od najpoznatijih u Hrvatskoj, te mjesto u kojem se javne osobe s puno povjerenja prepuštaju stručnim Evelinim rukama i njezinom timu čiji članovi imaju dugogodišnje iskustvo i certifikate brojnih inozemnih edukacija.


Evelin je dobila poziv na sudjelovanje na ovogodišnjem prestižnom modnom događaju u Londonu od 17. do 21. veljače, zahvaljujući stručnosti, što će imati priliku dokazati uljepšavajući brojne modele na revijama. Imat će priliku raditi, kako doznajemo, s brojnim svjetskim dizajnerima i razmjenjivati iskustva s kolegama iz cijelog svijeta, među kojima su svjetski poznati frizeri poput Nicka Irwina, koji je godinama glavni hair stilist na London Fashion Weeku.


“Sretna sam jer mislim da je ovo zaista događaj koji ću pamtiti cijeli život. Veselim se upoznati kolege koji dolaze na London Fashion Week te zajedno s njima dijeliti iskustvo. U svoj posao sam se dala u potpunosti, moj salon i moj tim su moja snaga, te vjerujem da ću pri povratku iz Londona biti bogatija za još jedno prestižno iskustvo.


Moj odlazak na događanje poput ovog je dokaz da se kvaliteta i trud itekako isplate i prepoznaju“, istaknula je Evelin Benković, koja sudjelovanjem na ovogodišnjem izdanju Fashion Weeka u Londonu brani boje Hrvatske, na što trebamo biti ponosni.