ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

UREĐENJE INTERIJERA

Dašak luksuza i pastelnih nijansi za apartman s najviše zvjezdica

Autor: Sanda Milinković

13.03.2023. 13:43
Dašak luksuza i pastelnih nijansi za apartman s najviše zvjezdica


Uređenje apartmana ponekad može biti pravi izazov jer želite da interijer istovremeno bude praktičan, udoban i pun detalja zbog kojih će se gosti osjećati kao kod kuće.


Sve se to vrlo jednostavno može uskladiti uz nekoliko ključnih trendova za ovu godinu koje treba uzeti u obzir i pružiti gostima najbolje iskustvo i prostor u kojeg će se rado vraćati stvarati nezaboravne uspomene.


PASTELNE NIJANSE


Jedan od trendova pri uređenju interijera ove godine je odmak od vladajuće sive i prihvaćanje pastelnih nijansa koje prostor čine otvorenijim. Jedna od popularnijih boja ove je godine pastelno plava koja se savršeno slaže s namještajem različitog materijala, ali i stila uređenja. Koncentrirajte se na odabir detalja u nijansama plave boje koji će interijeru pružiti notu smirenosti, opuštenosti i prozračnosti.DAŠAK LUKSUZA


Malo tko ne voli provesti godišnji odmor uz dozu luksuza koju vrlo lako (i bez probijanja budžeta!) možete postići i u svome apartmanu. Luksuz u interijer možete dovesti stvaranjem prostora koji budi osjećaj sofisticiranosti pomoću bezvremenskih komada namještaja koji nikada ne izlaze iz mode.


Nije ovdje riječ o glamuroznim i blještavim ogledalima već mekanim sofama, krevetima u kojima san dolazi odmah, udobnim tepisima po kojima je užitak hodati bez čarapa te pravilno raspoređenim svjetlosnim tijelima koja bacaju akcent na pomno odabrane kutove.TAJNA JE U DETALJIMA


Važno je apartman opremiti ključnim (i udobnim) komadima namještaja kao što su sofe na kojima će se provoditi vrijeme poslije ručka, udobni kreveti s kvalitetnim madracem na kojem će se sanjati najljepši snovi i funkcionalna kuhinja te kupaonica.


Osim osnovnih elemenata i potpune opreme koju svaka od ovih prostorija treba sadržavati da bi dobili što bolju ocjenu, gosti će cijeniti i detalje kroz koje će do izražaja doći vaša briga za njih, a Mömax nudi doista impresivne detalje koji će vam osigurati dodatne zvjezdice u ocjenama.


Dodajte sofi nekoliko ukrasnih jastuka, preko kreveta i bijele posteljine prebacite deku u boji, u kupaonicu stavite mirisne štapiće, a kuhinju upotpunite šarmantnim priborom za jelo i čašama iz kojih će “s guštom” nazdraviti počeku ljetovanja.