Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

Odličan ljetni komad

Biciklističke hlače su hit ovog ljeta: Evo kako ih nositi tijekom cijelog dana

Autor: Mija Dropuljić

03.08.2023. 08:24
Biciklističke hlače su hit ovog ljeta: Evo kako ih nositi tijekom cijelog dana

Foto: Pexels

“Bicke” su prikladne za razne prigodeBiciklističke hlače, ili kako ih neki nazivaju bicke, su sportske kratke hlače koje se, kao što samo ime govori, koriste za vožnju biciklom. No, popularizacijom sportskih komada u svakodnevnim modnim kombinacijama, tako su i ove hlače postale multifunkcionalne. 


U pitanju su uske hlače čija dužina je iznad koljena. Upravo ta dužina vozačima bicikla pruža udobnost, slobodu pokreta, a ipak bedra drži zaštićenim. Zbog tih istih karakteristika je su biciklističke hlače postale popularne i izvan sporta. 


Takozvane bicke možete nositi za razne prigode, bilo da idete u prirodu, na posao ili na druženje s prijateljicama. 


Za outdoor aktivnosti
Za sportske aktivnosti ili boravak na otvorenom, odlično će poslužiti takozvani setovi koji se sastoji od biciklističkih hlača i sportskog grudnjaka. Preko prebacite jaknicu ili košulju širokog kroja, a cijeli outfit upotpunite tenisicama i ruksakom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chloe Zhang • Style Inspo (@chloezhaang)


Za odlazak na posao


Ako na vašem radnom mjestu ne vlada strogi dress code, u biciklističkim hlačama možete tijekom ljeta i na posao. Tajna leži u ostatku stylinga. Birajte košulju ili bluzu, popularne mokasinke i dugi blejzer. Za vruće ljetne dane birajte lanene komade. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)


Za modno odvažne


Ako se volite igrati s komadima, onda je sljedeće kombinacija stvorena za vas. Nosite bicke uz posve neočekivane komade. Birajte svečani blejzer kojeg svežite oko struka. Na nogama nosite chunky cipele. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli India Moon (@indiaamoon)


Za večernji izlazak 


Da, biciklističke hlače možete nositi i za večernji izlazak. Odaberite nešto duži model, styling nadogradite statement nakitom, a sve upotpunite visokim petama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)