Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Zbogom Botox!

3 frizure uz koje ćete izgledati deset godina mlađe

Autor: Mija Dropuljić

24.02.2023. 07:30
3 frizure uz koje ćete izgledati deset godina mlađe

Foto: iStock

Donosimo vam tri trendi frizure s učinkom protiv starenjaNova frizura donosi dašak svježine u našu svakodnevicu! Ali da nova frizura od nas može napraviti novu osobu, to odavno znamo. Zbog nove frizure često izgledate i osjećate se kao potpuno nova osoba, ali i nekoliko godina mlađe.


Stariti je dobra stvar, ali ako tražite svježu frizuru koja vas pomlađuje, ne tražite dalje: evo tri frizure koje će vas bez botoxa učiniti mlađima u trenu.


Kratki bob


Nije potrebno spominjati da je bob ionako jedna od naših omiljenih frizura svih vremena. No, ove sezone nosimo ga nešto kraće nego inače, tako da vrhovi kose završavaju na bradi i nježno se igraju oko naše čeljusti.
Time se naglašavaju konture lica, što djeluje pomlađujuće.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)Ovaj izgled posebno pristaje ovalnom i duguljastom obliku lica jer omekšava i ublažava crte lica. Čak i nekoliko bora nestaje iz vida s ovom frizurom – cool izgled za cool žene!


Šiške zavjese


Znamo ih, volimo ih, a posljednjih sezona su u potpunom fokusu – šiške zavjese! Opuštene, ne nužno precizno ošišane šiške prikrivaju bore na čelu, skrivaju umorne spuštene kapke i stvaraju mekani okvir lica.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)Zvijezde poput Heidi Klum već su odavno otkrile prednosti ove neodoljive frizure. Šiške zavjese najbolje izgledaju kada su duge i lepršave, tako da se mogu začešljati sa strane čela i laskati obliku lica.


Meki slojevi


Julia Roberts je bila pionirka u izgledu – i iskreno, još uvijek izgleda jednako mlado i prekrasno kao što je izgledala u ‘Pretty Woman’! Je li to zbog njezine frizure? Sasvim je moguće, jer nježni pramenovi koji kao da se nevidljivo ugnijezde oko glave čine nas mlađima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberts)Ova frizura je prikladna za dugu kosu do ramena. Ako želite, možete stilizirati nekoliko nježnih valova u kosi i look Julije Roberts je u trenu savršen!