Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ostaje u Liverpoolu

Vratar Evertona i engleske nogometne reprezentacije produžio ugovor do 2027. godine

Autor: Hina

24.02.2023. 14:02
Vratar Evertona i engleske nogometne reprezentacije produžio ugovor do 2027. godine

Foto: Jordan Pickford/Foto REUTERS

Prošlih nekoliko sezona nisu bile ono što smo željeli, ali sad imamo trenera za kojega vjerujem da će nas uputiti u pravom smjeru te da ćemo se početi uspinjati po ljestvici, izjavio je Pickford



LIVERPOOL  Vratar Evertona i engleske nogometne reprezentacije Jordan Pickford potpisao je novi ugovor sa svojim sadašnjim klubom do ljeta 2027., objavio je u petak engleski premierligaš iz Liverpoola.


Pickford je u Everton stigao 2017. iz Sunderlanda te je do sada već sakupio više od 200 nastupa za momčad sa Goodison Parka. Prijašnji ugovor ga je za Everton vezao do ljeta 2024., a za usluge 28-godišnjeg engleskog reprezentativca interes je pokazao Tottenham Hotspur. No, Pickford je odlučio ostati u Evertonu.


“Prošlih nekoliko sezona nisu bile ono što smo željeli, ali sad imamo trenera za kojega vjerujem da će nas uputiti u pravom smjeru te da ćemo se početi uspinjati po ljestvici”, izjavio je Pickford za službeni klupski internetski portal.




“Želim nastaviti naporno raditi i igrati za Everton. Znamo da smo trenutačno u teškom položaju, ali želim pomoći momčadi u napretku tijekom ove sezone, a potom stremiti ka uspjehu u budućnosti”, dodao je vratar.


Otkako je Sead Dyche preuzeo vođenje prve momčadi, Everton je u tri utakmice osvojio šest bodova te se nalazi na 16. mjestu uoči subotnjeg gostovanja Aston Ville na Goodison Parku.