Srijeda, 15. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Odlučio derbi

Vlatko Blažević: Nije bilo naboja, ali ovo je slatka pobjeda

Autor: Šime Ćurko

22.10.2023. 09:42
Vlatko Blažević: Nije bilo naboja, ali ovo je slatka pobjeda


Vlatko Blažević jedan je od brojnih igrača Hrvatskog viteza koji su u karijeri igrali za NK i(li) HNK Zadar. Njegov pogodak u 80. minuti odlučio je pobjednika u 10. kolu Treće NL Jug, u kojem su Posedraci na svom terenu svladali Zadrane s 1:0. Bio je to treći Blaževićev gol u sezoni, koji je domaćine doveo do prvog mjesta na ljestvici.


Igralo se po teškom, natopljenom terenu, na kojem je bilo pravo umijeće kontrolirati loptu. – Jordan mi je odlično dodao kod pogotka i nije bilo teško ugurati loptu u mrežu. Zabio sam gol, ali tri boda koja smo osvojili su uspjeh cijele momčad. Uvjeti su bili nemogući za igru, međutim, još jednom smo pokazali karakter. Hrvatski vitez je konstantno u vrhu Treće lige, i to potvrđujemo i ove sezone u kojoj smo bez poraza.


U Posedarju mi je odlično, većinu suigrača poznajem iz vremena dok smo nastupali za Zadar – rekao je Blažević, a na pitanje je li bilo posebnog naboja na terenu u dvoboju sa susjedima, odgovorio je: – Nije. Ovo je utakmica koja, kao i svaka druga, nosi tri boda. Međutim, ipak je to derbi, a u derbiju je uvijek slatko pobijediti.