Petak, 17. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

BIBINJE

Vlado Mandić: Bit će teško obraniti titulu

Autor: Šime Ćurko

05.09.2023. 16:28
Vlado Mandić: Bit će teško obraniti titulu

Foto: Luka Jeličić



Ovaj vikend počet će Prva županijska nogometna liga. U prvoj utakmici Abeceda ZDC u subotu u 17 sati na Višnjiku će ugostiti aktualnog prvaka Bibinje. U odnosu na prošlu sezonu u redovima »zeleno-bijelih« ima dosta igračkih promjena.


– Još prošle zime ostali smo bez Marija Jurjevića i Gabrijela Režana, a u međuvremenu otišli su Renato Nović, Kristijan Bandalo, Mateo Čirjak – kaže Vlado Mandić, trener s kojim su Bibinjci stigli do povijesne titule. Mandić tako ostaje na klupi momčadi s Kobiljaka i u novoj sezoni.


– Došli su nam Borna i Nino Jurjević Adžić, zatim Lovre Krnčević te braća Roko i Ante Delija. To su uglavnom mlađi igrači za koje se nadamo da će se dobro uklopiti u naš sustav rada. Pripreme smo počeli sredinom kolovoza, ali zbog posla igrači nisu mogli biti redoviti na treninzima. Odigrali smo dvije prijateljske utakmice u kojima smo s 2:1 pobijedili Zlatnu luku dok smo s 3:2 bili bolji od Hajduka iz Pridrage. Iako njegova momčad brani titulu Mandić ističe da će »lanjski rezultat biti teško ponoviti«.




– Naše su ambicije u skladu s igračkim kadrom koji je znatno pomlađen. Dakle, žalimo razvijati mlade igrače i ostvariti što bolji rezultat – podvukao je Mandić.