Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Nevjerojatno...

Španjolci zgroženi onime što je mladi navijač napravio igraču Seville: "Gnjusan i nasilan čin"

Autor: Portal Novilist.hr

06.02.2024. 15:00
Španjolci zgroženi onime što je mladi navijač napravio igraču Seville:

Foto: Foto Screenshot

Ocampos je ostao šokiran ovim činom, nakon kojeg se okrenuo dječaku i nešto mu rekao, ali nije poduzimao ništa više od toga



MADRID Na utakmici La Lige između Rayo Vallecana i Seville dogodio se nesvakidašnji čin, koji se odmah proširio medijima. Dok se Lucas Ocampos, zvijezda Seville, spremao izvoditi aut, jedan mladi navijač Raya, točnije dječak, sa sjedala na tribini je gurnuo prst u anus Ocamposu.


Ovdje možete pogledati napad. 


Nakon toga dječak se smijao, a Ocampos je ostao šokiran ovim činom, nakon kojeg se okrenuo dječaku i nešto mu rekao, ali nije poduzimao ništa više od toga.




Španjolski As piše: “Nerealna scena na Rayovom stadionu. Ne možemo vjerovati što je mladi navijač domaćina napravio igraču gostiju.”


Marca pod naslovom “Neviđeno! Navijač gurnuo prst u Ocamposov anus”, piše: “Analna agresija bez presedana. Navijač Raya je izveo gnjusni nasilni čin narušavanja tjelesnog integriteta igrača Seville. ”


Mundo Deportivo je, pak, naglasio kako “srećom, situacija nije eskalirala zahvaljujući tome što je inače temperamentni Ocampos reagirao smireno”.