Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Bundesliga

VIDEO Pogodak Kramarića, Bayern slavio i ostao pratitelj lideru Bayeru

Autor: Hina

27.01.2024. 19:15
VIDEO Pogodak Kramarića, Bayern slavio i ostao pratitelj lideru Bayeru

Foto: Foto REUTERS

Bavarci u slavili golovima Aleksandra Pavlovića iz 23., Alphonsa Daviesa iz sudačke nadoknade prvog dijela i Harryja Kane iz 58. minute



BERLIN Nogometaši Bayerna slavili su na gostovanju kod Augsburga s 3-2 i ostali pratitelji lideru Bayeru.


Bavarci u slavili golovima Aleksandra Pavlovića iz 23., Alphonsa Daviesa iz sudačke nadoknade prvog dijela i Harryja Kane iz 58. minute. Oba pogotka domaćina postigao je Ermedin Demirović, i to u 52. i četvrtoj minuti nadoknade drugog poluvremena. Manuel Neuer je u 88.minuti obranio penal Michelu.


Hrvatski napadač Dion Drena Beljo ušao je u 62. minuti za Augsburg, koji je doživio osmi poraz u sezoni te se nalazi na 12. mjestu s 21 bodom. Bayern je s nova tri boda došao na njih 47, jedan manje od vodećeg Bayera koji svoj susret igra u večernjem terminu.




Hrvatski reprezentativac i nogometaš Hoffenheima Andrej Kramarić zabio je svoj sedmi pogodak u Bundesligi ove sezone, a gol možete pogledati ovdje. Pogodio je u utakmici protiv Heindeheima iz penala na u sedmoj minuti dodatka prvog poluvremena za 1-1. Heindeheim je poveo u 29. minuti pogotkom Erena Dinkcija.


U Stuttgartu su igrale treća i četvrta momčad sezone. Domaći su vodili 2-0 golovima Deniza Undava i Enza Millota, ali je tada za goste na scenu stupio Šeško koji je preciznim udarcem glavom u 32. minuti smanjio na 1-2. No, nastavak je bio sličan, domaći su prednost povećali golom Jamieja Lewelinga, nekoliko minuta kasnije Lois Openda smanjio je na 2:3 za Leipzig.


No već minutu kasnije domaći imaju prednost od 4-2 nakon drugog pogotka Undava. Isti je igrač u 75. minuti postigao i treći pogodak na utakmici.


Wolfsburg i Koeln odigrali su 1-1, a Lovro Majer je igrao do 71. minute.