Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Izazvao prekid utakmice

VIDEO Navijač PSV-a koji je šakom udario vratara Seville dobio žestoku kaznu kluba

Autor: Hina

20.03.2023. 19:17
VIDEO Navijač PSV-a koji je šakom udario vratara Seville dobio žestoku kaznu kluba

Foto: Foto REUTERS

Utakmica u Eindhovenu prekinuta je pred kraj nakon što je navijač utrčao na teren i napao Dmitrovića tako da ga je udario šakom u lice prije nego što ga je srpski vratar srušio na tloROTTERDAM Navijaču, koji je napao vratara Seville Marka Dmitrovića na utakmici Europa lige protiv PSV Eindhovena prošli mjesec, zabranjen je ulazak na klupski stadion Philips sljedećih 40 godina, objavio je nizozemski klub u ponedjeljak.


Utakmica u Eindhovenu prekinuta je pred kraj nakon što je navijač utrčao na teren i napao Dmitrovića tako da ga je udario šakom u lice prije nego što ga je srpski vratar srušio na tlo.


Dvadesetogodišnjem navijaču izrečena je tromjesečna zatvorska kazna, uz uvjetnu kaznu od mjesec dana.


“Pored četrdesetogodišnje zabrane ulaska na stadionu, PSV će pokrenuti postupak za nadoknadu bilo kakve štete koju je klub pretrpio od njega”, stoji u priopćenju nizozemskog prvoligaša. “Također je od Ureda javnog tužitelja dobio dvogodišnju zabranu pristupa području oko stadiona Philips.”


Kako se doznaje iz izrečene presude navijač “zbog zabrane ulaska na stadion zbog ranijeg nedoličnog ponašanja”, uopće nije trebao biti prisutan na utakmici između Seville i PSV Eidenhovena.


Naime, već ima zabranu ulaska na stadion do 2026. godine koju je izrekao nizozemski nogometni savez, ali PSV je objavio da je ušao na teren s ulaznicom koju je kupio prijatelj.