Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Turnir »Antonio Jurjević«

Večeras izvlačenje parova za malonogometni spektakl

Autor: Alen Plahinek

14.08.2023. 15:50
Večeras izvlačenje parova za malonogometni spektakl

Foto: HUMANITARNA UDRUGA ANTONIO JURJEVIć



Svega dva dana dijeli nas od početka malonogometnog memorijalno-humanitarnog spektakla u Zadru, 7. Memorijalnog turnira »Antonio Jurjević«. Memorijalno-humanitarni turnir organizira se u čast prerano preminulog nogometaša Antonio Jurjevića, a s godinama je postao jedan od najvećih humanitarno sportskih događaja u Zadarskoj županiji, a i šire. Za sada prijavljeno je 85 momčadi u seniorskoj te 21 u veteranskoj konkurenciji koje će pokazat će svoje malonogometno umijeće na vanjskim terenima ŠC Višnjik u sljedeća dva tjedna. Također igrat će se i turnir za djecu.


– I ove godine smo organizirali Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević u spomen na našeg prijatelja te vjerujemo kako će naši vjerni pratitelji uživati u dva tjedna malog nogometa uz vrhunsku igru i još bolju atmosferu. Ove godine, kao i proteklih, potrudit ćemo se da na vas prenesemo našu dobru energiju te da se na ŠC Višnjik osjećate kao kod kuće – istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević koja i stoji iza ovog događaja.


Svi na Višnjik


Velika zainteresiranost za ovaj turnir vlada u zadarskim kuloarima, stoga ne treba čuditi kako je i trener KK Zadar, Danijel Jusup pozvao sve da dođu i podrže ovaj humanitarni turnir.




– I ove godine podržite sedmo izdanje MHTAJ i na taj način pomozite najpotrebitijoj djeci Zadarske županije – kazao je legendarni košarkaški trener.


Osim Jusupa na svojim društvenim mrežama oglasila se još jedna košarkaška legenda, Damjan Rudež.


– Pozivam sve da dođete i podržite 7. MHTAJ i nadam se da se 16. kolovoza vidimo na Višnjiku – poručio je Rudež.


Genovski dvojac


Osim košarkaša podršku ovom spektaklu dala su i dvojica nogometaša talijanske Genoe, Milan Badelj i Marko Pajač. Obojica su također pozvala sve koji se nisu prijavili da to učine te napomenuli kako za to još ima jako malo vremena.


Prijave traju večeras do 20 sati, kada počinje i izvlačenje parova. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1, odnosno po futsal pravilima, dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.