ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Premier liga

Tottenham ostao s igračem manje kod rezultata 0:0, na kraju slavio pogotkom Van de Vena

Autor: Hina

07.10.2023. 16:26
Tottenham ostao s igračem manje kod rezultata 0:0, na kraju slavio pogotkom Van de Vena

Foto: Foto REUTERS

Pobjeda je značajnija za Tottenham jer su je ostvarili s igračem manje. Krajem prvog dijela, kod rezultata 0-0, dva žuta kartona je zaradio Bissouma



LUTON U prvom ogledu osmog kola engleske Premier lige nogometaši Tottenhama su nastavili s dobrim igrama, u gostima su s 1-0 svladali novog prvoligaša Luton.


Pobjeda je time značajnija za Tottenham jer su je ostvarili s igračem manje. Krajem prvog dijela, kod rezultata 0-0, dva žuta kartona je zaradio Bissouma. Pogodak odluke Tottenham je dao početkom drugog dijela. U 52. minuti, nakon lijepog driblinga i asistencije Maddisona, za tri boda je pogodio Van de Ven. Iako je Luton do kraja pokušao doći do boda, gosti su relativno lako odbili sve napade.


Tottenham je privremeno došao na prvo mjesto ljestvice. Ima 20 bodova, dva više i utakmicu više od Manchester Cityja. Luton je ostao na 17. mjestu ljestvice.




U nedjelju su na programu sljedeće utakmice Brighton – Liverpool, West Ham – Newcastle, Wolverhampton – Aston Villa, dok veliki derbi igraju Arsenal i Manchester City.