Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Saga se nastavlja

Saudijci došli u Milano završiti pregovore, ali Barcelona još uvijek ne odustaje od Brozovića

Autor: Portal Novilist.hr

26.06.2023. 09:18
Saudijci došli u Milano završiti pregovore, ali Barcelona još uvijek ne odustaje od Brozovića

Foto: Foto REUTERS

Barcelonin plan je da uvjeri igrača kako mu je u ovoj fazi karijere bitnija sportska motivacija od novca, piše Mundo Deportivo



MILANO Pred Marcelom Brozović ovih je dana odluka hoće li nastaviti karijeru u Barceloni za plaću od oko sedam milijuna eura godišnje ili za 20 milijuna eura godišnje otići u saudijski Al Nassr. Iako su talijanski mediji objavili kako je već stvar riješena te da hrvatski veznjak sigurno putuje u Saudijsku Arabiju, Broz se ipak još uvijek premišlja, a i iz redova Barce se nadaju…


“Barcelona vjeruje da još ništa nije gotovo. Svjesna je da je ponedjeljak ključni dan, ali uvjerena je da još uvijek može dovesti Brozovića”, piše Mundo Deportivo.


“Barcelonin plan je da uvjeri igrača kako mu je u ovoj fazi karijere bitnija sportska motivacija od novca. Jasno je da se Barcelona financijski ne može boriti sa Saudijcima, ali Brozović ima samo 30 godina i vjerojatno želi još igrati na najvišem nivou.”




Katalonci tvrde da Brozovića agenti nagovaraju da prihvati ponudu Saudijaca jer bi tamo svi zaradili puno više nego u Barceloni.


Fabrizio Romano je, pak, objavio kako su Saudijci stigli u Milano na pregovore s igračem, nakon što su s klubom sve već i dogovorili.