Utorak, 21. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Dobre vijesti

Predrag Mijatović otkrio hoće li Modrić i dalje igrati za Hrvatsku!

Autor: Portal Novilist.hr

27.06.2023. 09:53
Predrag Mijatović otkrio hoće li Modrić i dalje igrati za Hrvatsku!

Foto: Luka Modrić / V. KARUZA

Njegove riječi imaju ogromnu težinu. Od 2006. do 2009. bio je sportski direktor Reala, a još prije dva mjeseca je prvi objavio da Modrić ostaje u Realu, odnosno da je potpisao novi ugovor



MADRID Jedna od legenda Real Madrida te vrlo blizak prijatelj Luke Modrića, Predrag Mijatović, govorio je u intervjuu za španjolsku radijsku emisiju o budućnosti Modrića u dresu Hrvatske. Prema riječima nekadašnjeg crnogorskog nogometaša, Modrić će igrati za Vatrene i na EP-u sljedeće godine.


“Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju Hrvatske. Jako je uzbuđen zbog toga što će igrati Euro iduće godine. Real je njegov prioritet, a zatim Hrvatska te nastup na Euru”, objavio je Mijatović.


Njegove riječi imaju ogromnu težinu. Od 2006. do 2009. bio je sportski direktor Reala, a još prije dva mjeseca je prvi objavio da Modrić ostaje u Realu, odnosno da je potpisao novi ugovor.




“Modrić nam i dalje može dati strašno puno. Kada pričam s njim, govori mi kako se osjeća snažno i da ga nije strah nikoga. Sigurno će iduće sezone biti Realov prvotimac. Gladan je pobjeda i trofeja”, dodao je Mijatović.