Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

BRAZILSKI SUPERSTAR

Ozljeda odgađa Neymarov debi za Al Hilal

Autor: Hina

20.08.2023. 11:16
Ozljeda odgađa Neymarov debi za Al Hilal

Foto: Reuters



Brazilski napadač Neymar možda će zbog ozljede morati čekati do rujna kako bi debitirao za saudijski Al-Hilal, rekao je trener Jorge Jesus. Neymar je prošli utorak prešao u Al-Hilal iz PSG-a potpisavši sa saudijskim klubom dvogodišnji ugovor koji je, prema pisanju “L’Equipea”, vrijedan 160 milijuna eura.


“Neymar je inovativan i kreativan igrač, pomoći će nam da napredujemo, ali sada ima malu ozljedu i ne znam kada će se vratiti. Možda će biti spreman sredinom rujna”, rekao je trener Jesus nakon dočeka pred 60.000 gledatelja na stadionu King Fahd u subotu. Trener Al-Hilala Jesus također je izrazio svoje iznenađenje Neymarovim uključivanjem u brazilsku reprezentaciju za dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo sljedeći mjesec.


“Ne znam kako je pozvan u brazilsku reprezentaciju, nije spreman”, rekao je Jesus. Neymar nije igrao za Brazil od prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva jer se oporavlja od ozljede gležnja zadobivene u veljači, ali je uvršten u momčad za kvalifikacijske utakmice protiv Bolivije 8. rujna i Perua četiri dana kasnije.