Srijeda, 22. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Na korak od Cityja

Otkriveni detalji dogovora Gvardiola i Manchester Cityja

Autor: Portal Novilist.hr

27.06.2023. 10:10
Otkriveni detalji dogovora Gvardiola i Manchester Cityja

Foto: Foto PIXSELL

Leipzig će pustiti Gvardiola, ali samo ako dobije 78 milijuna funti (oko 91 milijun eura) plus bonuse. Ukupno bi posao mogao vrijediti oko 85 milijuna funti (malo više od 99 milijuna eura), pisali su engleski mediji



MANCHESTER Stručnjak za transfere Nicolo Schira otkrio je da je Joško Gvardiol dogovorio s Manchester Cityjem dužinu trajanja ugovora i plaću. Hrvatski reprezentativac zatražio je od RB Leipziga transfer u redove aktualnog osvajača Lige prvaka.


“Leipzig će pustiti Gvardiola, ali samo ako dobije 78 milijuna funti (oko 91 milijun eura) plus bonuse. Ukupno bi posao mogao vrijediti oko 85 milijuna funti (malo više od 99 milijuna eura)”, naveo je The Sun, a Schiro dodaje druge detalje tog još posla.


“Joško Gvardiol je na korak do Manchester Cityja. Dogovorio je osobne uvjete i ugovor do 2028. Plaća će mu biti 10 milijuna eura godišnje”, tvrdi.




Gvardiol je u Leipzig prešao prije dvije godine iz Dinama uz odštetu od 18.8 milijuna eura. Dinamo prema ugovoru s Leipzigom dobiva 20 posto od Leipzigove zarade prilikom transfera Gvardiola u treći klub.