ponedjeljak, 6. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nastavak slijedi

Održana skupština HNK Zadar, analizirane ponude za preuzimanje kluba

Autor: Portal ZL

01.07.2023. 12:02
Održana skupština HNK Zadar, analizirane ponude za preuzimanje kluba

Foto: Luka Jeličić



Danas se u klupskim prostorijama HNK Zadar na stadionu Stanovi održava Skupština zadarskog nogometnog četvrtoligaša na kojoj će se raspravljati o dvije pristigle ponude za preuzimanje kluba od strane inozemnih investitora, poduzetnika s australskom i kanadskom adresom Marina Kulaša i Marka Ivančića. Iz HNK Zadar su kazali da će na današnjoj sjednici izabrati najboljeg ponuditelja o kojem će pravovremeno obavijestiti javnost.


Nešto iza 11 sai, na službenoj Facebook stranici kluba izašlo je priopćenje u kojem stoji da su analizirane obje ponude:


“Na Skupštini Kluba održanoj u subotu, 01.07.2023. u 10.00 sati nazočilo je 17 od 22 člana Skupštine: Iva Bokanović, Šime Taraš, Krešimir Zorić, Ivan Milin, Krševan Santini, Tomislav Smolić-Ročak, Ante Fain, Krešimir Karamarko, Lovre Predovan, Nikica Krnić, Lucija Perica, Damir Knežević, Mario Paleka, Mladen Maraš, Josip Anić, Ivan Tošić,Frane Potočnjak, dok nisu nazočili: Danijel Subašić, Ivan Santini, Iva Perinčić, Dario Fiolić i Mario Dundović.


Analizirane su obje ponude investitora i utvrđene su potrebe za dodatnom dokumentacijom, koje će se zatražiti od investitora da se dostave u kraćem vremenu kako bi se Skupština mogla nastaviti, a Skupštinari donijeti odluku. O nastavku sjednice javnost će biti pravovremeno obaviještena”, stoji u priopćenju.