Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Serie A

Nogometaši Napolija odigrali bez golova protiv Verone

Autor: Hina

15.04.2023. 20:46
Nogometaši Napolija odigrali bez golova protiv Verone

Foto: Foto REUTERS

Time je Napoli ostao bez pobjede drugi put u posljednja tri prvenstvena susreta, a uz to je izgubio s 0-1 i prvi četvrtfinalni sudar protiv Milana u Ligi prvaka



NAPULJ Nogometaši Napolija odigrali su na domaćem terenu samo 0-0 protiv Verone u susretu 30. kola talijanske Serie A.


Time je Napoli ostao bez pobjede drugi put u posljednja tri prvenstvena susreta, a uz to je izgubio s 0-1 i prvi četvrtfinalni sudar protiv Milana u Ligi prvaka.


Trener Napolija Spalletti je utakmicu počeo bez brojnih svojih ključnih igrača, a važno je naglasiti da je tijekom drugog poluvremena u igru ušao prvi strijelac Serie A Victor Osimhen, nakon što u posljednje vrijeme nije igrao zbog ozljede. To je navijačima Napolija dobra najava prije uzvratnog četvrtfinalnog susreta Lige prvaka protiv Milana. Osimhen je za Napoli zaigrao nakon mjesec dana te je u završnici žestoko uzdrmao suparničku vratnicu.




U nastavku su u igru ušli i Kvarackelia, Lobotka i Zielinski, Napoli je napadao, ali Verona je sačuvala remi i bod koji joj dosta znači u borbi za ostankom u Serie A. Mogla je Verona osvojiti i sva tri boda, ali je u nadoknadi vrlo loše reagirao Ngonge u situaciji jedan na jedan s golmanom Napolija Meretom.


Napoli trenutačno ima 14 bodova više od drugoplasiranog Lazija.


U nedjelju igraju Lecce – Sampdoria, Torino – Salernitana, Sassuolo – Juventus i Roma – Udinese, dok posljednju utakmicu kola, u ponedjeljak, igraju Fiorentina – Atalanta.