ponedjeljak, 13. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Odjeci iz Rige

Zlatko Dalić upozorava nakon važne pobjede nad Latvijom: "Ništa još nismo napravili, čeka nas utakmica u Zagrebu"

Autor: Portal Novi list

18.11.2023. 20:56
Zlatko Dalić upozorava nakon važne pobjede nad Latvijom:

Foto: Foto REUTERS/Foto PIXSELL

Od ovog trenutka moram razmišljati o Armeniji i kako dobiti tu utakmicu - rekao je izbornik



RIJEKA   Izbornik Zlatko Dalić ostao je čvrsto na zemlji nakon pobjede Vatrenih u Rigi.


– Zabili smo dva gola na početku, dobro smo otvorili utakmicu. S puno autorireta i sigurnosti, te na kraju sigurno priveli kraju. Sada smo došli u situaciju koju smo priželjkivali, dakle da sami odlučujemo o sebi u posljednjem kolu u Zagrebu.  Dobra i sigurna utakmica, međutim u određenim trenucima bilo je malo opuštanja. Trebali smo sve prije riješiti još kojim pogotkom.


Kako ste vidjeli igrače koji su se našli u sastavu uslijed nekih izostanaka ili ozljeda. Primjerice, može li i u budućnost zaživjeti kombinacija sa Šutalom i Erlićem na stoperskim pozicijama, te Gvardiolom na lijevom beku?




– Šutalo i Erlić bili su sigurni u duelu i skoku. Joško je igrao lijevo, malo je griješio, imao je par lošijih paseva. Međutim, što je najvažnije nismo primili gol. Malo sam bio ljut jer vodili smo rano 2:0, a uvijek možeš primiti neki gol koji može sve dovesti u pitanje. Međutim, pustimo sada što je bilo, od ovog trenutka moram razmišljati o Armeniji i kako dobiti tu utakmicu.


Kramarić, Majer…?


– Lovre je igrao dobro, tražili smo od njega da drži liniju, a onda ulazi u sredinu i to je radio dobro. Kramarić je opet zabio gol, našao se na pavoj poziciji. Čini se više paše pozicija oko špice. Imamo riješenja, moramo biti zadovoljni, ali ne treba uživati u tome jer nismo još ništa napravili. Čeka nas utakmica u Zagrebu – rekao je Dalić.