Utorak, 14. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

nogometni turnir

Zadar i Vitez u finalu Biograd kupa

Autor: Šime Ćurko

29.07.2023. 09:41
Zadar i Vitez u finalu Biograd kupa

Foto: HNK Zadar



U večerašnjem (20:30 sati) finalu nogometnog turnira Biograd kup igrat će Zadar i Hrvatski vitez Posedarje dok će dvoboj za treće mjesto na igralištu Kazimir i Silvestar između Primorca i Vodica početi u 18:30. Zadar je finale izborio nakon 3:1 pobjede protiv Vodica.


Strijelci su bili Krešimir Luetić (25’), Ante Vukadinović (29’) i Tin Jukić-Peladić (56’). Za Zadrane je zaigralo i Kristijan Jurić, koji se opravio od ozljede zadobivene sredinom proljeća.


– Jedva sam dočekao povratak na teren. Prva dva tjedna nakon ozljede nisam puno razmišljao o igri, pokušavao sam biti koncentriran na oporavak, ali sam se kasnije zaželio nogometa. Uživam u igri – kaže Jurić, koji s iskusnim Domagojem Muićem dijeli kapetansku traku.




U drugom polufinalu u županijskom dvoboju Hrvatski vitez Posedarje je pobijedio Primorac 2:1. Strijelci su bili Luka Begonja (11 m) i Josip Jurjević za Posedarce te Aliyu Okechukwu za Biograjce.


Zadar: Matulić, Gregov, Brkić, Kordić, Djeveljekaj, Jukić-Peladić, Stojčević, Jurić, Luetić, Vučković, Vukadinović.


Hrvatski vitez Posedarje: Pinčić, Kevrić, Pedisić, Jurjević, Begonja, Tokić, Pavlović, Zdrilić, Knežević, Blažević, Čirjak. Još su igrali: Ivančić, Ćelić, Zebić, Ivandić, Surać Mario, Surać Martin, Grgić, Jordan, Kralj.


Primorac: Kalac, Torbarina, Bitunjac, Vodopija, Nakić, Lazarevski, Musa, Mrkić, Gambiraža, Jurišić, Tasak. Još su igrali: Čulin, Stura, Birkić, Kadija, Koceić. Gašpar, Labus, Okechukwu, Jurjević-Adžić, Vasilj.