Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Ostaje u Rimu

Vlasnici Rome potvrdili da Daniele De Rossi ostaje trener i iduće sezone

Autor: Hina

18.04.2024. 14:14
Vlasnici Rome potvrdili da Daniele De Rossi ostaje trener i iduće sezone

Foto: Daniele De Rossi/Foto REUTERS

Klub nije iznio nikakve detalje o duljini De Rossijeva ugovoraRIM Bivši igrač Daniele De Rossi nastavit će biti trener AS Rome u sljedećoj sezoni i “doglednoj budućnosti”, rekli su u četvrtak vlasnici rimskog kluba.


De Rossi, koji je imenovan u siječnju na ugovor koji je trajao do kraja sezone, zamijenio je Josea Mourinha i preuzeo ekipu koja je bila deveta na ljestvici lige. Pod vodstvom bivšeg talijanskog reprezentativca Roma se popela na peto mjesto nakon niza od sedam utakmica bez poraza u ligi.


Također su stigli do četvrtfinala Europske lige, u kojem će večeras u Rimu braniti prednost od 1-0 protiv AC Milana.
“Nakon jučerašnjeg popodnevnog sastanka s Danieleom De Rossijem, sa zadovoljstvom objavljujemo da će on nastaviti biti glavni trener AS Rome nakon ove sezone i u doglednoj budućnosti”, rekli su vlasnici kluba Dan i Ryan Friedkin u zajedničkoj izjavi.


“U njegovom kratkom mandatu u ulozi glavnog trenera, pozitivnim utjecajem koje je njegovo vodstvo donijelo cijelom klubu ispričao je svoju priču. Daniele vodi s poštovanjem i hrabrošću, dok su njegova snaga i duboko ukorijenjeno vjerovanje u klub istinski usklađeni s Rominim vrijednostima, gradom i navijačima bez premca.”


Klub nije iznio nikakve detalje o duljini De Rossijeva ugovora.