Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

MICAH RICHARDS

VIDEO Legenda Manchester Cityja obratila se Gvardiolu na hrvatskom, pogledajte reakciju Joška

Autor: Robert Hrkać

10.04.2024. 08:30
VIDEO Legenda Manchester Cityja obratila se Gvardiolu na hrvatskom, pogledajte reakciju Joška

Foto: Screenshot



Real Madrid i Manchester City odigrali su na Santiago Bernabeuu spektakularnih 3 : 3 u prvom četvrtfinalnom ogledu prestižne Lige prvaka. City je poveo iz domišljatog slobodnog udarca Bernarda Silve, a Real je uzvratio preko Camavinge i Rodryga. S rezultatom 2 : 1 otišlo se na poluvrijeme, a u nastavku su ‘Građani’ preokrenuli fantastičnim pogocima iz daljine Phila Fodena i Joška Gvardiola. Real je ipak uspio doći do izjednačenja preko Valverdea, koji je sjajno zakucao centaršut Brazilca Viniciusa.


Jedna od glavnih priča madridskog susreta svakako je nastup našeg Gvardiola, koji je preciznim udarcem s 20-tak metara probio Lunina, postigavši tako svoj prvi gol za engleski klub.


Gvardiol je nakon utakmice bio gost popularne emisije ‘CBS Golazo’, gdje mu se na hrvatskom jeziku obratio legendarni bek Manchester Cityja i popularni analitičar Micah Richards. “Kako si”, pozdravio ga je Richards kada se Gvardiol uključio u studio, a Joško mu je s osmijehom odgovorio ‘Dobro’. “Kakva utakmica, nevjerojatno. Bilo je nevjerojatno iskustvo igrati na ovom stadionu i jako sam sretan što sam zabio svoj prvi gol i to ovako jakom protivniku”, rekao je Gvardiol nakon utakmice.



Osim Gvardiola, sinoć su na terenu bili prisutni i Mateo Kovačić te Luka Modrić, koji je ušao s klupe u nastavku.