Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Bolan posrtaj

Trener Real Madrida pokušao je objasniti poraz svoje momčadi u gradskom derbiju: "Bilo bi previše reći da je Modrić kriv za nešto"

Autor: Portal Novi list

25.09.2023. 07:25
Trener Real Madrida pokušao je objasniti poraz svoje momčadi u gradskom derbiju:

Foto: Carlo Ancelotti i Luka Modrić/Foto REUTERS

Nije igrao dobro, kao niti njegovi suigrači, a jednostavno sam htio dodati napadača kako bi dobili više u ofenzivi budući da smo bili u zaostatku - rekao je talijanski stručnjak



Carlo Ancelotti nakon poraza u gradskom derbiju od Atletica prvo je počeo od – Luke Modrića i njegove uloge na terenu.


– Naša se formacija nije promijenila, jer smo krenuli u rombu. Modrić je bio naša desetka, a imali smo i dva napadača. Jednostavno, nismo krenuli dobro, povezali smo nekoliko loših obrambenih reakcija na startu, a kada je stigao do 2:0 Atletico je mogao igrati onako kako to njima odgovara. Bili su bolji od nas, to treba priznati. Modrić i Kroos od početka? Htio sam da imamo više kontrole lopte u sredini terena, a i morao sam dati malo odmora Tchouameniju koji u zadnje vrijeme igra baš jako puno – rekao je trener Reala pa otišao korak dalje u svojem obrazlaganju.


– Ne upiremo prstom ni u koga, ne radite to ni vi. Bilo bi previše reći da je Modrić kriv za nešto u prvom poluvremenu. Nije igrao dobro, kao niti njegovi suigrači, a jednostavno sam htio dodati napadača kako bi dobili više u ofenzivi budući da smo bili u zaostatku – rekao je iskusni talijanski stručnjak i vratio se na obrambene propuste.




– To su stvari o kojima pričamo, ali koliko vidim, pričat ćemo još. To nam se do ove utakmice događalo već tri puta. Istina, sva tri puta mi bi se vraćali i pobjeđivali, ali ovoga puta to nije bilo tako – rekao je Ancelotti.