Četvrtak, 9. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Razlaz

Široki Brijeg se sporazumno rastao s bivšim trenerom juniora Hajduka

Autor: Hina

24.12.2023. 09:05
Široki Brijeg se sporazumno rastao s bivšim trenerom juniora Hajduka

Foto: Foto Facebook NK Široki Brijeg

Budimir je na klupi BiH prvoligaša izdržao nepunih šest mjeseci



MOSTAR  Hrvatski trener Marijan Budimir razišao se s Nogometnim klubom Širokim Brijegom, objavili su iz kluba koji se na polovici natjecanja nalazi na šestome mjestu ljestvice Premijer lige BiH.


“NK Široki Brijeg donio je odluku o sporazumnom raskidu ugovora s Marijanom Budimirom koji od danas više ne obnaša dužnost trenera prve momčadi Plavo-bijelih”, stoji u priopćenju uprave kluba. Četrdesettrogodišnji stručnjak klupu Širokog Brijega preuzeo je sredinom ove godine u sklopu suradnje koju ova bosanskohercegovačka momčad ima sa splitskim Hajdukom.


Trenutačno je Široki Brijeg nalazi na šestome mjestu ljestvice Premijer lige BiH sa šesz pobjeda, osam neriješenih susreta i osam poraza. U posljednjih pet kola izgubili su tri susreta, a dva neriješili.




”Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Budimiru na korektnoj suradnji i vremenu provedenom u Širokom Brijegu te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u budućnosti”, priopćili su iz NK Široki Brijeg.
Budimiru je Široki Brijeg bio prva seniorska momčad koju je trenirao. Prethodno je vodio U19 momčad Hajduka do finala UEFA Omladinske lige 2022-23. u kojemu su poraženi od nizozemske ekipe AZ Alkmaara.